6 maj 2014

Förhandsbeställ mina Mönsteråsmemoarer II

De närmaste dagarna kommer jag att göra mycket reklam för mina kommande memoarer som snart ska till förlaget och sedan tryckeriet. Jag vill ta upp så många förhandsbeställningar (inte bindande) som möjligt för att veta hur många exemplar jag ska trycka den i. Vid 100 ex kommer boken att kosta ca 185 kr, vid 200 ex ca 135 kr.

Första kvällen fick jag 25 förhandsbeställningar bara via reklam på bloggen och Facebook. Jag går snart vidare och ska göra reklam på lite mer traditionellt sätt, kontakta människor jag känner och dela ut reklamblad.

Boken borde intressera alla som har ett intresse för Mönsterås historia. 34 av mina 46 år har jag bott i Mönsterås och jag försöker väva samman min egen och bygdens historia till en berättelse på ca 350 sidor och drygt 40 bilder. Alla som bott i Mönsterås bör här finna något intressant. Här finns inblickar i kvarterens liv, skolorna, kyrkorna, politiken och arbetsplatser av olika slag. Givetvis skildras också mycket av det som har hänt i mitt liv, liksom mina tankar.
Boken kan förhandsbeställas på joni7229@gmail.com eller på 072-3054077

För innehållsförteckning, se föregående inlägg.
Speciell rörde mig det sista stycket om den platonska förälskelsen till tårar. Påfrestande för en gammal man med nära till sina känslor! Det var så sinnligt och vackert skrivet att många, många borde få läsa det. Även i övrigt håller allt hög klass. Alla och envar kan säkerligen känna igen sig i något sammanhang - då fångas också läsaren än lättare.

Detta har potentialen att bli en klassiker!

(Min korrekturläsare)

Givetvis lär den inte bli lika efterfrågad som förra boken, men den nya är definitivt mer välskriven och genomarbetad.

Inga kommentarer: