2 juli 2014

Mina memoarer i ny digital utgåva

För dig som inte hann köpa mina memoarer eller inte vill stå i kö för att få låna boken på Mönsterås biblotek finns den nu i en digital utgåva utgiven på Kaninbackens förlag.

I juni 2014 gav jag ut mina memoarer – ”Mönsteråsbarn: Mitt liv på Åsen och andra ställen” – på Recito förlag. Upplagan på 200 exemplar var slutsåld redan efter två veckor och Mönsterås bibliotek har i skrivande stund sju reservationer på boken. Tyvärr har jag inte ekonomiska möjligheter att trycka en ny upplaga. Det är förstås alltid roligast att äga en bok och den som köpte den har en unik bok som bara kom i 200 ex. (Någon befarade att de som köpt boken skulle bli sura om jag redan gav ut den digitalt, men så snål och gniden tror jag ingen om att vara). Men för att ge fler chansen att i alla fall läsa boken, har jag gjort en digital utgåva med en annan typsättning (förlaget har copyright på den första typsättningen, men jag på texten) och nytt ISBN-nummer.

Nedan länkar jag till denna nya utgåva av boken. Läsningen är gratis precis som på biblioteket, men om du finner boken givande skulle det glädja mig om du ville skänka en gåva till
Rädda Barnen.

Mönsteråsbarn – Mitt liv på Åsen och andra ställen (som E-bok på Issuu. Rekommenderas.)

Mönsteråsbarn – Mitt liv på Åsen och andra ställen (vanlig PDF-fil)

Inga kommentarer: