14 september 2014

Dramatik på väg hem från vallokalen...

Jo då, en valdag kan vara dramatisk på flera sätt.

På vägen hem från vallokalen blev jag omkörd av en Volvoraggare på en gata där man inte bör köra om. Jag signalerade mitt missnöje som jag alltid brukar göra i sådana situationer. Volvoraggaren verkade vara av den lättkränkta sorten, för plötsligt bromsade han och verkade vilja gå ut ur bilen för att...ja vad han hade tänkt göra vet jag inte och vill helst inte veta. Han såg jäkligt stor ut om vi säger så. Han nöjde sig med ett långfinger till slut. Jag körde vidare from som ett lamm. Kollade upp reg-numret, men tänker inte avslöja vem det var. En bagatell, även om han betedde sig ociviliserat.

Under mina år i Mönsterås har jag faktiskt lyckats komma överens med raggarkretsarna. Vi respekterar varandra trots att vi träter i trafiken. Så jag tar lätt på saken. En tut där, ett långfinger där. Det är så det funkar i Mönsterås. Men skulle någon försöka ge sig på mig på allvar, så vet jag hur man försvarar sig på både det ena och det andra sättet.

Men nu har jag röstat och det blir som vanligt valvaka ikväll. Kommer att följa den som går i SvT och dessutom följa uppdateringarna på Valmyndighetens hemsida.

Inga kommentarer: