15 september 2014

Rasistvalet

13% av svenskarna valde att rösta rasistiskt. Alla är kanske inte rasister, men de har röstat på ett rasistiskt och fördomsfullt parti. De har röstat egoistiskt och kyligt. För detta val kan man inte skylla på låg utbildning eller oro. Man har ett personligt ansvar. Trots alla rasistskandaler i detta parti har man röstat på det. Det är ovärdigt. En skam för Sverige. 

Nu är det tack och lov så att inget annat parti vill samarbeta med SD-huliganerna. De kan sitta där med sina 13%. Inget inflytande. Inflytande får däremot det parti jag röstade på. Det kommer att sitta i den nya regeringen och ta ansvar för Sverige.

I Mönsterås fick C och S nästan exakt samma resultat som i förra valet. S lyckades inte ta in någonting. Däremot minskade de andra mindre partierna. Både M och KD minskade och deras röster tog SD. SD ökade med 3 mandat och fick drygt 9%, dvs lägre än riksgenomsnittet. Kusligt dock att bortåt 19% av Mönsterås kommun röstade SD till riksdagen, och solklart flest i Fliseryd, dvs landsbygd i kommunens periferi. Som väntat. Både M, KD och S ser ut att förlora mandat till SD. Men frågan är om SD har folk till sina 5 mandat i Mönsterås. Jag tvivlar.

Jag hörde en gång en kristen profetia som gick ut på att den dag svenskarna börjar behandla invandrarna illa, så kommer det att gå illa för Sverige. Hoppas vid Gud att han visar sin nåd. 87% har trots allt både hjärta och hjärna i behåll.

Frågan för de sansade partierna är hur man ska lyckas nå de 13% som röstade på sekten. Jo, SD uppvisar alla tecken på en politisk sekt. Man följer en ledare och hoppar inte av partiet trots rasistskandaler och kriminalitet. Det blir inte lätt. De är ofta helt låsta i sina tankebanor. Men vi får hoppas att det lyckas.

Inga kommentarer: