29 januari 2015

Bomber och bakgårdar

Är frustrerad och något sorgsen över min bristande karaktär vad gäller födointag. Från och med nu äter jag mest äpplen, kött och potatis. Vill kunna kontrollera min egen kropp.

En galen dag börjar lugna ner sig. Mitt barn kom inte hem efter skolan då hon glömt något viktigt vid gymnastiken på Parkskolan. Jag hade å min sida glömt mobilen, tiden gick och paniken kom smygande. Det hela löste sig till slut, men det tog en timme att återfå normal puls.

Alla dessa barn som cyklar utan hjälm. Jag ser dem dagligen, även vintertid. Det fanns ju en anledning till att man införde hjälmlagen. Och så alla ungdomar som röker. Man får inte sälja eller överlämna cigaretter till omyndiga. Så hur får de tag på sina cigg? Tycker polisen ska ta reda på det. Rökning dödar.


Bakgårdar och genvägar intresserar mig. Tänkte ge mig ut och fota sådana en dag när det inte är för skumt. Idag sprängde visst någon en bomb på en bakgård i Mönsterås. Polisen ryckte inte ut, då man inte ansåg sig kunna prioritera detta. Eh…bomb/sprängladdning…inte prioritera…Man undrar hur det står till.

Så här mysigt såg det ut i Kaninbacken väster om torget på 1940-talet.

Inga kommentarer: