13 februari 2015

Nya kränkningar på skolan

Efter att det har varit lugnt ett tag så utsattes vårt barn idag för nya kränkningar i skolan. En elev  sa att ”Stick härifrån, annars gör vi saker med dig så att vi hamnar på din pappas blogg”. Detta upprepades. Flera nedvärderande saker om vårt barn sades på annan plats.

Vi har givetvis redan anmält händelserna till skolan som givetvis kommer att ta itu med detta. Ska också undersöka om man kan polisanmäla mobbning i skolan. Det börjar närma sig den gränsen känns det som.
Och jag kommer självklart att fortsätta uppmärksamma övergrepp som sker på skolan. Det är inte jag som ska sluta skriva, utan elever som ska sluta förnedra sina klasskamrater. Svaret på detta är alltså, nej, vi kommer inte att tystna, utan fortsätta belysa de kränkningar som pågår på skolan. Vi kommer aldrig att acceptera att barn tar bloggen som ursäkt för att kränka vårt barn. Kan man ursäkta mobbning med att pappan har en blogg, så är vi väl snart där att man ursäktar mobbning med att pappan är bög, dansbandssångare, jude eller kontroversiell politiker eller vad ni vill. Jag kan mobbningsmekanismerna.

Inga kommentarer: