10 december 2015

Köp eller boka årets julklapp i Mönsterås

Någon sa att min nya deckare är årets julklapp i Mönsterås. Nå, det är inte mina ord, men visst är jag nöjd med att ha sålt i princip hela första upplagan på 200 exemplar på mindre än 2 veckor. Jag tackar ödmjukast! Mönsterås bokhandel har i skrivande stund några böcker kvar. (Tillägg 11/12: Nu är de slutsålda även i bokhandeln, men det går bra att boka där också) Sedan får jag hem 100 böcker till senast 21 december. Boka redan nu så får du den före jul. joni7229@gmail.com 072-3054077

Handlingen utspelar sig i välkända Mönsteråsmiljöer.
Allt överskott går till organisationen Friends som arbetar mot mobbning.
Ytterligare några läsarreaktioner har kommit mig till del:

1. Nu har jag läst Jonny Nilssons mönsteråsdeckare Muddern med stor behållning. Inte var dag man kan känna igen sig i en bok och följa huvudpersonen steg för steg i miljöer man väl känner till. Och visst var det igenkänningsfaktor från alla de pojkböcker man läste i unga år. Skillnaden är att språket i Muddern håller avsevärt högre klass. Blev fängslad av denna härliga historia och läste valda delar högt för min Gumma. Ska väl inte avslöja något av handlingen eftersom många mönsteråsare som läser detta säkert ämnar skaffa boken själva, vilket jag absolut tycker att de ska göra. Men för att sammanfatta och låna uttryckssätt från en karaktär i boken: "Bra bok Jonnys. Läsupplevelse fantastisk."

2. Jag har läst ut den och uppskattade den mycket. Mycket igenkänning med humor och ironi, om än inte av Mönsterås som jag inte känner så väl till, så av huvudpersonen och hans vän Daniel. Tillika en spännande deckare!
3. Jag tackar för bra underhållning och spänning förträffligt spänningen på topp till sista sidan. Mer sådant Jonny.
Fler läsarreaktioner i inlägg längre ner på sidan.
 
 

Inga kommentarer: