4 februari 2016

Muddern - överskottet och föredraget

Idag har jag betalat in 3 056 kr till organisationen Friends som jobbar långsiktigt mot mobbning. Det motsvarar överskottet från min senaste bok ”Muddern”. Varmt tack till alla som har köpt boken och därmed också bidragit till kampen mot den förnedring som många barn varje dag tvingas utstå i skolorna, även i Mönsterås. Vad gäller mobbning är det bara nolltolerans som gäller. Drömmen vore förstås att slippa skänka överskottet till en sådan organisation därför att mobbning inte längre finns.

Muddern gavs ut i en upplaga på 300 exemplar och de är sedan en tid slutsålda. Boken kan emellertid lånas på biblioteket. I skrivande stund är det 10 som har reserverat den och väntar på sin tur.
Den 9 februari klockan 18.00 berättar jag om min senaste bok ”Muddern” på Mönsterås bibliotek. Givetvis kommer det till stora delar att handla om det Mönsterås där handlingen utspelar sig och i boken förekommande teman, men också lite om skrivprocessen, skönlitteratur i allmänhet och deckare i synnerhet (och alla de idiotiska genreregler man förväntas rätta sig efter). Bildvisning av olika Mönsteråsmiljöer blir det också. Jag lovar att det blir ett öppet och rakt föredrag utan hemligheter. En del påstår att min bok är en sk ”snackis” i Mönsterås. Det må vara hur det vill med den saken. Men i så fall lär föredraget bli det i än högre grad.

Inga kommentarer: