22 februari 2016

Tunna trupper för GIF

Om man tittar på GIF:s lagsidor så ser det minst sagt bekymmersamt ut. Herrarna redovisar 18 utespelare och två målvakter. Flera av spelarna är i 15-årsåldern. Skulle detta stämma så handlar det inte om att vinna div 5, utan om att överleva säsongen. I bästa fall har man inte skrivit in alla spelarna. Jag saknar spelare som Daniel Wesslund, Johan Nyström, Johan Törnström och Albin Strand. Vi får väl hoppas att de helt enkelt ligger lite efter med truppredovisningen, för man kan ju inte lämna ett lag under den mest intensiva försäsongen. Det finns inte på kartan.

Damernas trupp består av 2 målvakter och 15 utespelare. Även där saknar jag flera spelare och det vore ju hemskt tråkigt om man hoppar av nu när division 2 är uppnått. Om det stämmer med 15 utespelare, så har man i princip inte råd med en enda skada eller frånvaro på grund av jobb eller sjukdom.

Jag har till och från de senaste åren tagit upp frågan om ett Stranda United, men det verkar som om man vill köra solo ändå tills man tvingas dra sig ut seriespelet. Dessutom är ju namnet Stranda United redan upptaget numera.

2 kommentarer:

GIF sa...

De du har nämnt vid namn har slutat i GIF.

Jonny sa...

Det var trist att höra. Bra grabbar vad jag vet. De lämnar väl inte utan att ha starka skäl.