22 april 2019

Inför omgång 2 i div 6 Oskarshamn


Den andra omgången har redan påbörjats med en match, så jag är alltså lite sent ute. Här kommer mina tips inför andra omgången. Vi får nu se om första omgångens indikationer sa något om säsongen eller inte.

20/4
Alsterbro IF – IF Ariel 2-6
Matchen är spelad. Jag hade tippat seger för Ariel, men inte med så stora siffror. Ariel har nu fått en kanonstart på säsongen med två raka segrar. Segern mot Läckeby tycker jag var imponerande. Kul om Kristdalafotbollen är på gång igen.

22/4
Fliseryd – Kåremo 1-3
Jag trodde Fliseryd skulle ha en chans borta mot Tuna Södra, men det blev storförlust. Mot Kåremo ska det mycket till för att man ska ta poäng. Kåremo gör här sitt inträde i serien och laget siktar garanterat mot en topposition och har spelarmaterial för det.

Krokstorp – Rockneby 2-2
Krokstorp överraskade mig när jag såg dem mot Mönsterås. De hade många duktiga spelare och ganska fint passningsspel. Rockneby vann tämligen enkelt mot Långemåla och verkar ha några fina målskyttar. Spännande oviss match.

23/4
Läckeby – Mönsterås 2-3
Läckeby förlorade något överraskande borta mot Ariel och Mönsterås vann utan att direkt övertyga, men visade emellanåt vad man kan. Läckeby lär nog skärpa till sig här och Mönsterås måste höja sig en del. Ovisst, men tror på mitt Mönsterås.

Långemåla – IK Tuna Södra 1-2
Tuna Södra överraskade mig genom att enkelt besegra Fliseryd, men det säger väl mer om min okunnighet. Nu väntar Långemåla som lär bli ett lag på nedre halvan. Gissar på knapp bortaseger om inte Långemålas trogna lilla hemmapublik kan hjälpa dem knipa en poäng.

Inga kommentarer: