6 december 2019

Inga konstigheter

Idag var jag på Arbetsförmedlingen. Jo den finns. Inga konstigheter. Jag ska fortsätta med jobbsökeriet. Slipper alltså mer eller mindre underliga placeringar. Arbetsförmedlaren trodde nog att det fanns ganska goda chanser för mig att få ett jobb framöver. Jag måste erkänna att jag aldrig har haft några problem med Arbetsförmedlingen.

Just nu kan vi se hur hotet om misstroendeförklaring missbrukas av en del partier. Grundlagens tanke är att man ska kunna ställa misstroendeförklaring mot en minister som man anser gravt har åsidosatt sina demokratiska plikter. det handlar alltså om grova fel. Nu använder man misstroendeförklaring som ett politiska vapen bara för att man inte gillar någons politik. Så var definitivt inte tanken. Och den minister som nu avses tillträdde i höstas och har inte hunnit göra varken fel eller rätt.

Var en tur på gamla jobbet i veckan. Gör vissa saker ideellt och är tacksam att jag fick behålla nyckeln. Jag är inte med i så många föreningar och de flesta är jag passiv medlem i. Om jag minns rätt är jag förutom Stranda hembygdsförening med i Fliseryds hembygdsförening, Kronobäcks vänner och Mönsterås GoIF. Det räcker så.


Oknö diskuteras igen. Man vill eventuellt bebygga det sista riktiga skogspartiet utåt Kaffetorpet. Snälla, det räcker nu. Oknö är redan överexploaterat.

Dags för att par glas franskt rödvin och kvällens musik. Jag köper alltid vin med högst 3% socker. Förstår inte de som gör viner med sockerhalt på över 10%. Nå musiken. Först Tracey Thorn i en fin vintersång som kan tolkas på flera plan. Sedan Delillos som konstaterar att dagens barn inte gör det vi gjorde.





Inga kommentarer: