2 april 2020

Livsfarlig marknadsföring av kommunen

Kan man stämma kommunen för falsk livsfarlig marknadsföring? Nej  man kan inte simma lugnt i Vattenpalatset. Det räcker med en smittad i omklädningsrummet, duschen eller bassängen så kan en ny smittkedja vara igång. Helt sinnessjuk annons. Jag vet inte vem som har ansvar för den, men här måste ju Vattenpalatsets VD eller ledande kommunpolitiker gripa in. Direkt! I en tid då vi uppmanas att stanna hemma och undvika sociala kontakter så långt möjligt så sänder det här ut helt fel signaler.

1 kommentar:

Bert sa...

Citat:"eller ledande kommunpolitiker gripa in. Direkt!"

Nej Jonny, det är att begära allt för mycket av de båda myspysarna, den center-cementerade svinafarmaren och den gamle och surt bligande betongsosse-Scouten.

Den senare har säkert fullt upp med att träna på div basala knopar och försöka tända påskbrasan med eldstål och kniv utan att skära fingrarna av sig.

Den först nämnde mockar nog hellre svinskit i hopp om att den fräna doften ska hålla det allt mer uppretade folket på avstånd.
VD:n, inte för att jag vet vem han/hon är, men det är väl någon ur den närmsta kompisgruppen kring Mönsterås-Centerns eget helgon, det nuvarande Regionrådet med säte i Solberga.