21 april 2009

Skirens badplats kvar minst en sommar till - och så lite fotboll igen

Alla vänner av badsjön Skiren kan pusta ut, i alla fall för den här säsongen. Jag har nu fått svar på den fråga jag ställde på Mönsterås Kommuns Frågepanel förra veckan. Tjänstemannen svarar:

Badplatsen ska naturligtvis vara kvar och sköts av kommunens parkavdelning. Det är mycket svårt att få ekonomi på campingen, men tillsvidare kommer den att vara en naturcamping. Kostnaden är 2.000 kr/säsong och 100 kr/dygn.

Det var ju bra. Att man inte får ekonomi på campingen är kanske inte så underligt eftersom man inte marknadsför den någonstans. Om inte annat så bidrar ju badplatsen/campingen till en positiv helhetsbild av Mönsterås Kommun. Men eftersom platsen ligger ganska ödsligt på kommunens gränsmarker långt ifrån affärscentra, så tror man väl inte att några positiva bieffekter av marknadsföring är att vänta.

Några rader om fotboll igen
Antalet besökare på bloggen har minskat något sedan jag började skriva mer om fotboll. Jag kan förstå det. Men jag kommer givetvis att fortsätta ungefär som vanligt men med ett och annat fotbollsinlägg. I och med att våra lokaltidningars sportredaktioner har ytterst torftiga smånotiser om matcherna, så tänkte jag skriva lite mer utförligt om varje match jag går på. Idag har jag dock många besökare igen, trots fotbollen.

Inga kommentarer: