18 juni 2009

Barometern/OT tog bort mobbarkommentaren

Noterar att Barometern/OT tog bort läsarkommentaren av mobbarkaraktär från igår. Den nådde uppenbarligen inte upp till tidningens krav på saklighet, sanning och relevans. Bra att det inte är en mänsklig rättighet att mobba på Nätet.

3 kommentarer:

Björn Olsson sa...

Håller med dig Jonny att Mönsterås spelar en väldigt underhållande fotboll. Förhoppningsvis kommer det att räcka till avancemang. Med tanke på det faktum att vi har fyra Mönsteråsare i Timmernabben, två i Blomstermåla, två i Högsby, en i OAIK, samt två i Långemåla. Dvs spelare som är fotbollsfostrade i Mönsterås. Med tanke på det tycker jag att dagens unga lag håller väldigt högs fotbollsstandard.
Skulle dessa "flyktade" Mönsteråsare spela i MGoIF i dag, så hade säkert laget legat ett par divisioner högre.

Jonny sa...

Ja, det är väl det som är dilemmat. Unga duktiga spelare vill spela i högre divisioner snabbare än Mönsterås avancerar. Jag förstår grabbarna, men tycker lite synd om Mönsterås GoIF.

Jonny sa...

När jag skrev "Det blir inte så", så menade jag inte att laget inte kommer att kunna avancera. Jag menade att man inte lär få behålla sina bästa spelare så länge att just denna spelarsammansättning kommer att avancera ihop, så till vida de inte går upp redan i år.