23 juli 2009

Lokalpressen uppmärksammar mästrande brev från bostadsbolaget

Noterar att Barometern/OT uppmärksammar Mönsterås Bostäders mästrande brev till hyresgästerna i Mölstad angående "råttproblemet". Jag skrev ju lite om det häromdagen, se här.

Ja, det kan sägas igen. Nog är det märkligt att man slår an en så oförskämd ton och så säkert slår fast att "många" matar djur i området. Jag har aldrig under mina sex år i kvarteret sett någon matning. Sanningen är förstås att bostadsbolaget inte vill ta sitt ansvar och täta alla de hål och springor som finns. Då är det ju lättare att mästra hyresgästerna. Med minsta lilla känsla för psykologi så hade man formulerat sig helt annorlunda och först skrivit om de åtgärder som de själva tänker vidta, för att därefter i vänlig ton vädja till hyresgästerna att inte mata djur.

Nämnas kan också att tidningen hänvisar till Mönsteråsbloggen. Jag hade alltså fel när jag för någon vecka sedan trodde att man inte ville hänvisa till en blogg som källa. Förvisso tror jag det kan vara känsligt, men den här gången gick det i alla fall bra. Skönt att ha fel ibland.

Inga kommentarer: