21 november 2011

Silly Season – nytt från GIF

Från herrarna är det knäpptyst, och jag kan i nuläget bara hänvisa till det jag skrivit tidigare, se här, här och här. Eller jo, lite har jag, men av olika skäl väntar jag lite. Flera andra herrlag i samma serie, som Kåremo, Glömminge och Ljungbyholm. har börjat rapportera nyförvärv och skriver öppet på sina hemsidor om klara spelare och i vissa fall även om rykten. Och med tanke på att GIF ser ut att förlora några från startelvan så hoppas man ju snart få höra rapporter både om en ny tränare och några strategiska nyförvärv.

Vad gäller damlaget så kan det eventuellt bli några nytillskott. Och här handlar det inte i första hand om breddspelare utan om spets som ökar konkurrensen, allt enligt en kommentar jag fick i ett tidigare inlägg. I bästa fall kan GIF få tillbaka Lisa Karlsson (mittfältare och offensiv back) som ju har GIF som moderklubb, men som sedan 2009 spelar i IFK Kalmar. Även Jannice Lindström och Elin Persson kan vara aktuella. Det finns också en förhoppning om att Evelina Moberg (moderklubb GIF, men har även spelat i Timmernabben) ska kunna spela för GIF i alla fall vissa matcher, då hon egentligen bor på annan ort. För bredden avser man att när tiden är mogen fylla på från ungdomslaget. Det ser alltså stabilt ut för damlaget som om trenden håller i sig kan bli ett mycket klokt bygge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Elin Persson blir nog bättre en anna i namnet sedan är det inget klart med Lisa Karlsson hon har tränat en gång vet jag kan även säga att Amanda Hugosson har tränat så det vore ett tillskott att få henne till klubben igen sedan är det ju några underifrån som är på gång med så det ser riktigt lovande ut för Damerna till nästa år!

Jonny sa...

Tack!