15 april 2010

Östran/Nyheterna tippar att GIF åker ur - och så Patrics pudel

GIF ner i sexan, enligt Östran/Nyheterna
Barometern/OT tippade i tisdags att GIF skulle hamna tia och på negativ kvalplats i årets division 5 nordöstra. Det tyckte jag var lite underligt och nonchalant. Men idag tippar Östran/Nyheterna att GIF ska komma elva och åka ner i sexan. Hur har man tänkt? Har man tänkt eller bara hafsat ihop en gissning?

Det verkar bara vara jag som tippar GIF som ett topplag. Men kanske är det bara bra för GIF att lokalpressen har låga förväntningar. Det kan ju bli en extra tändvätska att bli så totalt uträknade. GIF i sexan finns ju inte ens på fantasykartan.

Se här, hur jag tippar nordöstran 2010. Se här, min presentation av GIF 2010. I övrigt kan man klicka på etiketten fotboll för att se presentation av de andra lagen i serien.

Patrics pudel
Angående Patric Vadmans (C) uttalande om betygen och lärarna, så skrev jag igår följande:
Om en skolminister hade sagt detta hade statsministern tagit honom i örat och så hade han fått göra en pudel av det mer avancerade slaget. Vi får väl se vad som händer. Roland Åkesson vill förmodligen inte förknippas med den här historien, men givetvis agerar han nu bakom kulisserna.

Redan igår gjorde Patric sin pudel, ångrade sig och bad om ursäkt, vilket vi kunde läsa om i tidningarna idag (se här och här). Annat kunde han förstås inte. Skulle vara intressant att veta hur mycket Roland Åkesson, som nu håller sig undan, har dragit i trådarna bakom kulisserna. Patric sade sig ha förtroende för lärarna. Det lär dröja länge innan lärarna får förtroende för Patric. Ett alternativ är förstås att Centerpartiet låter honom komma till sin rätt i en annan nämnd efter valet.

Inga kommentarer: